ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перемога здобувача вищої освіти біолого-технологічного факультету у V Всеукраїнському конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»

5 червня 2020 р. на базі кафедри екології Навчально-наукового інституту екологічної безпеки Національного авіаційного університету відбулась заключна онлайн конференція IV Всеукраїнського конкурсу «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні», на якій оголосили фіналістів та відбулась церемонія нагородження переможців.

Від ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» у конкурсі наукових робіт прийняла участь здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання 4 групи денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» Корженевська К.Р.

 

 

Нагородження Корженевської К.Р. у онлайн конференції конкурсу 

Конкурсне журі оцінювало роботи з більш як 30 ВУЗів України та відмітило роботу Корженевської Катерини «Розробка технології переробки відходів льону олійного у харчовій промисловості для виробництва халви», що здійснена під керівництвом старшого викладача кафедри інженерії харчового виробництва Воєводи Н.В., дипломом першого ступеня у номінації «Технології захисту навколишнього середовища».

Вітаємо Катерину з перемогою та бажаємо в подальшому нових наукових успіхів й перемог!