ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота гуртка «Харчовик - науковець» у період карантину!

У зв’язку з плідною роботою здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання над науковими дослідженнями у період карантину, вони висвітили їх у ряді публікацій та конференцій. Так, учасником гуртка Антоненко Н.А. прийнята онлайн-участь у Міжнародній науково-практичній інтеорнет-конференції «Сучасний рух науки» (2-3 квітня 2020 р.) та опублікувала наступні тези «Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності при виробництві зернових хлібців».

 

Також варто зазначити, що здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня першого року навчання:

  • · Жогло Є.Г., Куць А.В., Маринець М.В., Корженевська К.Р., Жужа М.А., прийняли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» (м. Миколаїв);
  • · Драга А.Ю. – у Міжнародній науково-практичній конференції «Наука, технології, інновації:  тенденції розвитку в Україні та світі»
    (м. Харків);
  • · Камєнєва Р.С. – у Міжнародній науково-практичній конференції «Традиційні та інноваційні підходи до наукових досліджень»
    (м. Луцьк);
  • · Корженевська К.Р. – у 74-ій науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми»
    (м. Київ).

Вітаємо учасників конференцій з прийняттям матеріалів до друку та бажаємо наснаги у майбутніх дослідженнях!