ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Збори гуртка «Харчовик - науковець» ДВНЗ «ХДАУ»

05.03.2020 р. відбулось засідання гуртка «Харчовик - науковець» у стінах кафедри інженерії харчового виробництва, на якому виступила науковий керівник гуртка, к.т.н., старший викладач Воєвода Н.В. Заняття було присвячене важливій, для дослідницької діяльності здобувачів, участі у науково-практичних конференціях, зокрема у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції», яка відбудеться за участю членів гуртка у березні 2020 р. в м. Миколаїв. На засіданні у режимі дискусії було розглянуто питання необхідності наявності апробації наукових дослідів та обговорення цих результатів зі спеціалістами у харчовій галузі.

Здобувачі Корженевська К.Р. (2 курс, 4 група) та Третьяков О.В. (4 курс, 2 група) доповіли про проведену дослідну роботу та необхідність більш активного залучення до наукового пошуку.

В кінці засідання було оприлюднено отримання патенту «Цукерки оздоровчого спрямування «Насточка»» Паталашкою А.О. (4 курс, 2 група) та обговорено можливості реалізації запатентованої інтелектуальної власності на відкритих приватних підприємствах.

 

Перед початком засідання гуртка «Харчовик - науковець»

 

Обговорення реалізації запатентованої інтелектуальної власності

 

Склад гуртка у повному обсязі