ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Апробація результатів досліджень здобувачів вищої освіти першого (Бакалаврського) рівня – членів студентського наукового гуртка «Технолог»

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання спеціальності 201 «Агрономія», які представляли свої наукові розробки в рамках функціонування студентського наукового гуртка «Технолог» презентували та захистили перед Екзаменаційною комісією свої наукові роботи у вигляді випускних кваліфікаційних робіт бакалавра.

Так, Боброва Анастасія захистила роботу на тему: «Аналіз формування урожайності сортів пшениці озимої на Півдні України». Гонтарук Максим представив доповідь за темою «Аналіз формування урожайності гібридів томату при краплинному зрошенні на Півдні України». Поліщук Олександр висвітлив актуальність своєї наукової роботи з наступної теми «Аналіз формування урожайності гібридів цибулі ріпчастої залежно від густоти стояння рослин при краплинному зрошенні на Півдні України». Полусмяк Андрій зазначив практичну цінність у своїй роботі на тему «Аналіз формування урожайності гібридів кукурудзи залежно від мікродобрив в умовах зрошення на Півдні України». Ятчук Олександр представив результати експериментальних досліджень за темою «Аналіз формування урожайності гібридів сорго зернового залежно від густоти стояння рослин на Півдні України». Явтушкевич Олександр розкрив основні положення своєї наукової роботи у вигляді доповіді на тему «Аналіз формування урожайності гібридів огірка залежно від густоти стояння рослин при краплинному зрошенні на Півдні України».

Бажаємо успіхів випускникам та розширити у подальшому результати своїх наукових робіт і представити їх у вигляді кваліфікаційних робіт магістра!!!

Автори: керівники студентського наукового гуртка «Технолог» доцент Г.В.Каращук, старший викладач С.В.Ушакова