ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Дистанційна робота студентського наукового гуртка «Технолог»

Навчання на відстані під час карантину – реалії сьогодення. За наявності сучасних комп'ютерних технологій та Інтернету дистанційна освіта стає більш зручною та доступною.

Саме завдяки сучасним засобам комунікації продовжив дистанційну роботу студентський науковий гурток «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції. Здобувачі вищої освіти агрономічного та біолого-технологічного факультетів під науковим керівництвом викладачів кафедри на публічній сторінці студентського наукового гуртка "Технолог" в «Instagram» презентували наукові доповіді, які стосуються переробки плодоовочевої продукції та промислового бродильного виробництва.

 

 

Крім того, на цьому тижні гурток «Технолог» розширив географію доповідачів. Відео-доповідь про приготування борошняних кондитерських виробів надіслала студентка із Запоріжжя.

 

Скоротати карантинний вечір за чашкою зеленого чаю запропонувала здобувач вищої освіти біолого-технологічного факультету Колесник Владислава, презентувавши доповідь про корисні властивості та практичне застосування зеленого чаю.

 

Автори: керівники студентського наукового гуртка «Технолог» доцент Г.В.Каращук, старший викладач С.В.Ушакова