ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наукова дискусія онлайн - учасники СНГ «Технолог» відповідають на запитання підписників гуртка в «Instagram»

Здобувачі вищої освіти агрономічного та біолого-технологічного факультетів під науковим керівництвом викладачів кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції на публічній сторінці студентського наукового гуртка "Технолог" в «Instagram» продовжили презентувати наукові доповіді за різними тематиками: переробка винограду та виробництво виноградних і плодовоягідних вин, історія виноробства, технологія м’ясних напівфабрикатів та ковбас, використання харчових барвників та добавок, виробництво рослинного згущеного молока та ін.

 

Після ознайомлення з презентаціями авторам доповідей були задані питання, які стосувались тем наукових доповідей, де здобувачі, даючи відповіді, могли проявити свої знання щодо технології виробництва харчових продуктів, аналізу якості сировини та готової продукції, застосування методів оцінки якості.

 

Автори: керівники студентського наукового гуртка «Технолог» доцент Г.В.Каращук, старший викладач С.В.Ушакова