ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

В новий рік з новими можливостями від ГО «Молодь села»

23 січня 2024 року у Херсонському державному аграрно-економічному університеті відбулася студентська година за участі громадської організації «Молодь села», на яку були запрошені здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів та куратори. Головною метою заходу було надати більше інформації здобувачам вищої освіти щодо їх можливостей практичного навчання не тільки в Україні, але і за її межами.

Модератором презентації виступила голова правління ГО «Молодь села» – Наталія Старченкова, яка надала інформацію про діяльність організації та найактуальніші вакансії на ринку праці Німеччини.

Організаторка підкреслила, що презентовані програми практичного навчання та роботи у Німеччині дають можливість не тільки оволодіти новими навичками та знаннями, ознайомитись з новітніми методами та технологіями , а й зануритись в культуру країни.

Пані Наталія підкреслила, що ГО «Молодь села» надає всебічну підтримку здобувачам в організації практичного навчання та оформленні необхідних документів.

Дякуємо новому партнеру Херсонського державного-аграрно-економічного університету за чудові можливості для наших здобувачів. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Автор: Навчально-методичний відділ (23.01.2024)