ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Хакатон «100 ідей для міст»

Запрошуємо до реєстрації архітектурні бюро України та світу і провідні українські та міжнародні заклади вищої освіти в напрямку містобудування, архітектури, будівництва, інженерних напрямків тощо. 

Будь ласка заповніть цю коротку анкету –

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQhoAjQzIGvQD98YrqezW8z2GJpSMisnWPxDTOJ6CVMGiIXg/viewform?pli=1, якщо ви зацікавлені взяти участь в проєкті Хакатон «100 ідей для міст» у якості учасника.

Хакатон «100 ідей для міст» - конкурс розробки ста проєктів для громад, в якому міста подають на розробку необхідні їм об’єкти, а 600 запрошених міжнародних та всенародних архітектурних компаній та університетів розробляють рішення для міст.

Хто організатори та партнери проєкту?

IRS - проєкт з відновлення українських міст «Інновації. Реконструкція. Суспільство».

Клуб Мерів України, що налічує понад 600 громад.

WZMH Architects - провідне архітектурне бюро з Канади, що вже втілили в Україні серію хакатонів під патронажем МОН.

Thought - чилійська архітектурна компанія із досвідом відбудови міст після руйнівних землетрусів.

У рамках Хакатону учасники на підставі технічних завдань та вихідних даних розробляють і презентують проєкти відновлення конкретних міських районів, об’єктів, систем інфраструктури. Після розробки на конкурсній основі будуть обрані переможці.

Що отримують переможці: Призовий фонд 15 000 $, а також менторство та підтримку, публікації та виставки, можливість партнерства з місцевими органами та підприємствами для впровадження проектів.

Після заповнення даної форми, ви отримаєте лист з подальшими інструкціями протягом 3х днів. Більше інформації про нагороди та умови участі у нашій спільноті у Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/269713536117667/