ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Працюємо заради перемоги – дуальна освіта в МХП

15 лютого 2023 року здобувачі вищої освіти Херсонського державного аграрно-економічного університету спеціальностей 201, 204 та 212 відвідали студентську годину, яка була присвячена дуальній освіті в ПрАТ «Миронівський хлібопродукт».

Відкрила захід перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Вікторія Грановська, яка наголосила, що здобувачі вищої освіти ХДАЕУ – майбутні професіонали провідних компаній. Отже, дуальна освіта є ключовим елементом для подальшого професійного розвитку здобувачів, швидкої інтеграції в різноманітні галузі економіки та післявоєнної відбудови.

Презентувала дуальну освіту фахівчиня з професійного навчання персоналу Марина Шептицька, яка розповіла, що МХП – це міжнародна фуд та агротех компанія, яка залучає молодих, талановитих, амбіціозних, рішучих, гнучких фахівців, спроможних пристосовуватися під виклики сьогодення.

МХП – найбільший виробник та експортер курятини в Україні. Компанія спеціалізується на виробництві курятини та вирощуванні зернових, а також виробляє м’ясо-ковбасні і м’ясні вироби, готові до вживання.

Одне з пріоритетних завдань МХП – використання відновлюваних джерел енергії. Якісна, безпечна й екологічно чиста продукція, «зелена» енергія і чиста природа – це світові стандарти, які прагне запровадити підприємство на своїх виробництвах.

ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» пропонує здобувачам офіційне працевлаштування, безкоштовне корпоративне житло, безкоштовне харчування кожного робочого дня, безкоштовний корпоративний трансфер, регулярний супровід наставника-ментора.

Керівництво, викладачі та здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету щиро дякують представникам ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» за ознайомлення із сучасними можливостями дуальної освіти. Працюємо заради перемоги кожен на своєму місці!

Автор: навчально-методичний відділ (21.02.2023)