ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Розширення зв’язків ХДАЕУ у дуальній освіті та практичному навчанні

Нещодавно представники Херсонського державного аграрно-економічного університету відвідали Міжнародну будівельну виставку InterBuildExpo у м. Києві – головну будівельну подію року, яка була організована за підтримки Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України та у партнерстві з Будівельною Палатою України.

Унікальна ділова програма налічує більше 40 професійних заходів закритого та відкритого формату та сегментована за основними напрямками галузі. Сучасні комунікаційні бізнес-платформи InterBuildExpo традиційно збирають професіоналів галузі, відомих архітекторів та дизайнерів, представників бізнесу та органів влади для обміну досвідом та знаннями. Учасники та відвідувачі InterBuildExpo отримують найактуальнішу інформацію щодо інновацій у виробництві будівельних матеріалів, а також знайомляться з передовими технологіями і послугами галузі.

Для здобувачів ХДАЕУ були досягнуті усні домовленості щодо можливості навчання за дуальною освітою на підприємствах галузі або проходження практичного навчання. Сподіваємось, що у найближчому майбутньому усні домовленості перетворяться на довготривале співробітництво.

Автор: навчально-методичний відділ (27.10.2023)