ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Проблеми та перспективи застосування сучасних інформаційних технологій в освітньому процесі закладів освіти»

26 жовтня 2023 року фахівці навчально-методичного відділу приєдналися до Всеукраїнського науково-практичного семінару «Проблеми та перспективи застосування сучасних інформаційних технологій в освітньому процесі закладів освіти». Місією семінару є висвітлення та обговорення проблем застосування сучасних інформаційних технологій у формуванні змісту освіти та окреслення шляхів їх вирішення, удосконалення професійних компетентностей фахівців та підвищення їх кваліфікації в умовах сьогодення.

Спікери семінару охопили широке коло питань, а саме: проблеми організації освітнього простору в закладах освіти в умовах інформаційно-цифрової трансформації, формування інформаційно-цифрової компетентності суб’єктів освітнього процесу засобами інноваційних методів навчання, перспективи розвитку інноваційних технологій в освітньому процесі закладів освіти, актуальні питання підвищення якості освіти у закладах освіти.

Також розглядалися практичні кейси впровадження сучасних інформаційних технологій в різних галузях освіти. Дякуємо організаторам за можливість долучитися до корисного та цікавого семінару.

Автор: навчально-методичний відділ (26.10.2023)