ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вебінар «Можливості міжнародних досліджень та стажувань» для науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету

17 травня 2024 року для науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету було проведено вебінар на тему: «Можливості міжнародних досліджень та стажувань» радницею консультативного центру мережі EducationUSA в Києві Державного Департаменту США EducationUSA Ukraine.

Вебінар розпочався з інформації про унікальні особливості системи вищої освіти в США. Спікер акцентувала увагу на децентралізованій структурі управління освітою, яка налічує понад 4500 акредитованих закладів, кожен з яких оцінюється регіональними та національними агентствами.

Також присутні були проінформовані про стипендіальні програми, інституційні програми мобільності викладачів, інституційні програми інтернаціоналізації (академія Лідерства з Інтернаціоналізації), програми імені Фулбрайта в Україні та програму «Освіта у воєнний та післявоєнний час».

Дякуємо консультативного центру мережі EducationUSA в Києві Державного Департаменту США EducationUSA Ukraine за можливість відвідати цікавий та інформативний вебінар.

Автор: Навчально-методичний відділ (20.05.2024)