ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Знайомство здобувачів з Центром кар’єри ХДАЕУ

19 лютого 2024 року відбулася зустріч здобувачів факультету рибного господарства та природокористування з представником Центру кар’єри Херсонського державного аграрно-економічного університету. Метою заходу було ознайомлення здобувачів з діяльністю Центру кар’єри та структурою сторінки ЦК на сайті університету.

Здобувачі ознайомилися з метою, завданнями та функціями Центру кар’єри. Особливу увагу здобувачів привернув до себе розділ про резюме та супровідний лист, де надано корисну інформацію щодо складання цих документів та є можливість завантажити зразки резюме та супровідного листа. В розділі «Лайфхаки для кар’єрного майбутнього» студенти мали змогу побачити корисні поради для кар’єрного зростання, розвитку м’яких навичок тощо.

Пошук роботи – ще один розділ сторінки Центру кар’єри, де викладені актуальні вакансії для здобувачів та випускників закладу освіти. В розділі «Події для кар’єрного майбутнього» учасники заходу знайшли оголошення щодо конкурсів, стажувань, курсів, які націлені на вдосконалення та розвиток різноманітних навичок, які зроблять майбутніх фахівців конкурентоспроможними на ринку праці.

В кінці зустрічі здобувачі отримали контактну інформацію Центру кар’єри для подальшої комунікації. Центр кар’єри сподівається, що здобувачів факультету зацікавила надана інформація і очікує на їх запити.

Автор: навчально-методичний відділ (19.02.2024)