ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Запрошуємо освітян на інтенсивний курс від SoftServe «Налаштування та безпека хмарних середовищ»

Хмарні технології набувають все більшої популярності, дозволяючи доступ до ресурсів з будь-якої точки планети. Це також підвищує значення захисту інформації.

Пропонуємо викладачам ЗВО зануритися глибше у світ хмарних технологій та кібербезпеки, оскільки ці компетенції є необхідними для майбутніх ІТ-фахівців, а ваші курси для студентів стануть ще кориснішими та динамічнішими.

На вас чекає 8 тижнів теорії та практичних порад від фахівців SoftServe. Крім знань та навичок ми поділимося, яким чином можна використати отримані матеріали для навчання студентів (зокрема матеріали AWS Academy).

Детальніше ознайомитися з програмою та зареєструватися на курс можете за покликанням: https://share.hsforms.com/1TTI_bxK6QcKSQsh1-dxAVA3ir33?utm_campaign=ITeachers%20Meet-Ups%202024&utm_source=email&utm_medium=social&utm_content=Cybersecurity_course_for_teachers_announcement

Перша зустріч відбудеться 15.02.2024 о 17:00.

Заняття проходитимуть двічі на тиждень: у понеділок та четвер з 18:00 до 20:00.

За результатами курсу рекомендуємо розробити робочу програму або силабус (чи оновити, якщо такі вже є). Викладачі, які це зроблять, отримають сертифікат про проходження курсу, обсягом 120 годин.

Приєднуйтесь до курсу та запрошуйте своїх колег.

До зустрічі!