ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Математичне моделювання в наукових дослідженнях: гурток «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації» продовжує роботу

Для сучасного менеджера важливо вміти використовувати математичний апарат для розв’язання нестандартних економічних задач. Напередодні новорічних свят старший викладач кафедри Менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Тетяна Білоусова провела зі здобувачами засідання наукового гуртка на тему: « Математичне моделювання в наукових дослідженнях».

Класична економіка являє собою відносно статичну модель взаємодії між ціною, пропозицією та попитом. Під час заняття  була розглянута математична модель рівноваги ринку, що використовується для вивчення деяких взаємодій між попитом, пропозицією та ціною. Майбутні інженери  та менеджери набули навиків дослідницької роботи, розширили свій  кругозір та ерудицію. Це стане їм  в нагоді для участі у науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах  та конкурсах.

Засідання відзначилося активною участю студентів, які задавали питання та обговорювали важливі аспекти теми. Засідання гуртка «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації» стало важливою подією для студентів та викладачів, яка сприятиме подальшому розвитку їхніх професійних навичок та знань у цій важливій галузі.