ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Про толерантність як складову професійної компетентності дискутували на засіданні наукового гуртка «Індустрія гостинності Південного регіону»

Напередодні Міжнародного дня толерантності здобувачі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм обговорили правила толерантного ставлення до людини, не залежно від її походження, релігійних вподобань, гендерної ідентичності чи світогляду. Зазначили, що толерантність – це повага до свободи іншої людини, її поглядів, думок, поведінки, способу життя. Це правильне розуміння і прийняття форм самовираження людини.

Разом з викладачем Вікторією Дугою на платформі «Prometheus» члени гуртка долучилися до курсу «Культура толерантності: як побудувати суспільство, комфортне для всіх» та розвінчали міфи про толерантність. Наголосили на тому, що толерантність не має нічого спільного зі слабкістю чи потуранням, зі згодою на порушення прав чи агресивною поведінкою. Бути толерантним – не означає, що ми повинні терпимого ставитися до соціальної несправедливості, приймати все безумовно, відмовлятися від своїх переконань, поступаючись іншим. За успішне проходження курсу всі учасники отримали сертифікати.

Аналізуючи досвід успішних бізнесів та особистостей, ще раз переконалися у тому, що у світі аж ніяк без дії законів добра, чесності, толерантності та любові…

Автор: Вікторія Дуга – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу