ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Спільне засідання студентських наукових гуртків «Фінансист», «Бухгалтер – податківець сучасного підприємства», «Успішний підприємець» та «Креативна економіка»

08 листопада 2023 року відбулось спільне засідання студентських наукових гуртків «Фінансист», «Бухгалтер – податківець сучасного підприємства» та «Креативна економіка», яке було проведено в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжного шахрайства НБУ - #ШахрайГудбай, спрямованої на поліпшення знань населення з платіжної безпеки та інформування суспільства про актуальні сценарії шахрайства.

На засіданні було проведено командну гру"КіберБезпека: думай швидко, плати безпечно!".

Під час гри здобувачі поділилися на дві команди. Капітани команд (Щепетко Богдан (076 – 4 - Д)  і Іванов Анатолій (072 – 3 - Д)) отримали картки в яких були наведені слова на тему платіжної безпеки, які потрібно було пояснити без використання однокореневих слів членам своїх команд, а потім, кожна із команд повинна була надати поради з платіжної безпеки та навести приклади можливих сценаріїв шахрайств.

По завершенню гри було підраховано загальний час виконання кожного із завдань, а в результаті було визначено, що перемогла дружба! Адже кожна із команд набрала однакову кількість балів. Протягом всієї гри здобувачі проявили ґрунтовні знання з протидії платіжному шахрайству та проявили себе як активні та креативні учасники наукових гуртків.

Дякуємо Національному Банку України за можливість використати матеріали гри "КіберБезпека: думай швидко, плати безпечно!" на засіданні гуртків!

Запрошуємо здобувачів приєднатися до роботи наукових гуртків!

У нас завжди креативно, весело, цікаво та пізнавально!