ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Чергове засідання наукового гуртка «Індустрія гостинності південного регіону», присвячене Міжнародному дню економії

Напередодні Міжнародного дня економії, який традиційно відзначають 31 жовтня, здобувачі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм ще раз згадали про економію й дбайливе відношення до ресурсів.

Разом із викладачем Вікторією Дугою в межах наукового гуртка «Індустрія гостинності південного регіону» вони сформували поради як більш раціонально витрачати власні сили та кошти, визначили шляхи економії й раціонального використання ресурсів на підприємствах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Також сформували ряд рекомендацій, які стануть у пригоді тим, хто подорожує: як планувати поїздку, щоб економити; в який день тижня краще бронювати номер у готелі, щоб заплатити на 30 % менше; як заощадити на харчуванні, розвагах, екскурсіях; як використовувати знижки, отримувати «компліменти» від закладів та ін.

Дані поради допоможуть фахівцям у майбутньому економити час, фінанси, сили та інші ресурси, не знижуючи при цьому якість наданих послуг.

Автор: Вікторія Дуга – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу