ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка “Успішний підприємець”

18 жовтня згідно плану відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка “Успішний підприємець”. Загальна тема засідання – “Процес генерації та відбору ідей для стартапу, аналіз ринку та оцінка потенціалу ідеї”. Процес генерації і відбору ідей для стартапу, особливо молодіжного, є надзвичайно актуальною темою у сучасному світі підприємництва.

Стартапи відіграють ключову роль у розвитку економіки та інноваціях, і правильно обрана ідея може призвести до бажаного успіху, такий висновок у своєму дослідженні зробив Юрій Калнауз (спеціальність 201 “Агрономія”). Денис Меншенін (спеціальність 071 “Облік і оподаткування”) поділився своєю мрією про відкриття власного бізнесу.

Ольга Луцюк (спеціальність 051 “Економіка”) зазначила які потрібно зробити кроки для створення успішного стартапу, і чи ідея створення стартапу варта реалізації.

Доповідь Марини Шевченко (спеціальність 051 “Економіка”) про 7 методів мозкового штурму для генерації ідей була пізнавальною з цікавими прикладами. Мозковий штурм може бути корисним для розв’язання різних завдань, включаючи розробку нових продуктів, вирішення проблем, формулювання маркетингових стратегій.

Гуртківці активно обговорювали представлені презентації та задавали запитання доповідачам.

Людмила Бойко, керівник гуртка наголосила: «Будьте готові до навчання і адаптації у сучасних умовах турбулентності, оскільки створення стартапу - це непередбачуваний шлях з численними викликами і можливостями!».

Автор: доцент Людмила БОЙКО