ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка кафедри готельно-рестранного та туристичного бізнесу й іноземних мов

16 травня відбулося засідання наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов, присвячене святкуванню Дня Європи.

Усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань, Указом Президента України було установлено з 2023 року відзначати День Європи в Україні 9 травня,  як це робить Європейський Союз. 

Під час заходу студенти ознайомилися з історією створення цього свята, його особливостями та традиціями, дізналися цікаві факти про Україну та країни Європи.

В рамках наукового гуртка була проведена вікторина з англійської мови “Europe in brief”. Здобувачі відповідали на питання вікторини, завдяки чому поглибили свої знання та розвинули відчуття відповідальності за спільне майбутнє.

Ми – європейці настільки, наскільки ми – українці; і лише відчувши себе справжнім українцем, можна збудувати свій український дім за європейськими стандартами.

Автор: ст. викладач Світлана МАКУХІНА (16.05.2023)