ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка «Англійська мова в міжкультурній комунікації»

GLORY TO UKRAINE!

СЛАВА УКРАЇНІ! 

Україна – найбільша країна в Європі. Країна з багатою та різноманітною культурою, батьківщина всесвітньо відомих митців та літераторів. Часто кажуть, що Україна розташована між Сходом та Заходом. Дійсно, українська культура – це яскраве поєднання культур різних народів, які проживали і проживають на території України. Саме це робить її такою цікавою. І сьогодні тема України, її громадян, міст і селищ, воїнів-захисників постає актуальною в складний для нашої держави час, коли більшість країн світу думає, підтримує та співчуває суверенній країні.

Сьогодні, 20 травня 2022 року, викладачі кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов, Олена Кан і Юлія Главацька, провели засідання наукового гуртка зі здобувачами першого курсу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм». Тема зустрічі – «Слава Україні!».

Інформація, яка була запропонована здобувачам, була різноплановою та різноманітною: презентація “Why donwe say the Ukraine anymore”, запитання-відповіді, гра «Кахут» тощо.

Як показали результати зустрічі, всі здобувачі показали добрі знання з історії нашої держави. Наприкінці засідання наукового гуртка здобувачі поділилися своїми власними враженнями та життєвим досвідом щодо України, її традицій, відомих людей тощо.

Автори – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов, Олена Кан, доцентка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов, Юлія Главацька (20.05.2022)