ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Майбутні фахівці індустрії гостинності долучилися до бренд-аудиту від Міжнародного руху Breek From Plastic у межах гуртка «Туристична Херсонщина»

Цікавим і напрочуд пізнавальним видався кінець навчального тижня для здобувачів Аграрно-економічного університету спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм». Майбутні фахівці індустрії гостинності у межах гуртка «Туристична Херсонщина» разом із старшим викладачем Вікторією Дугою  та командою громадської організації «Екологічні новини» взяли участь в екологічній акції та долучилися до бренд-аудиту від Міжнародного руху Breek From Plastic.

 

У межах заходу учасниками було проаналізовано морфологічну структуру відходів біля кав'ярень нашого міста.

 

Дослідили склад, кількість та масу відходів (паперові горнятка, пластикові та скляні пляшки, кришечки, трубочки, серветки, недопалки, органічні відходи тощо), що містять урни біля закладів харчування у середмісті.

 

Сконцентрувалися на тому, як цю інформацію використати для розроблення пропозицій щодо управління відходами кав'ярень, зменшення негативного впливу побутових відходів на довкілля та усвідомлення відповідальності в поводженні з ними.

 

Автор: Вікторія Дуга – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов (22.09.2021)