ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

«Поетичні мандри» – чергове засідання гуртка «Туристична Херсонщина» кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов

11 листопада доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Галина Бокшань провела засідання гуртка «Туристична Херсонщина»: цього разу здобувачі першого курсу спеціальності 242 «Туризм» отримали нагоду здійснити віртуальні «поетичні мандри» країнами Європи, Азії, Північної та Південної Америки.

 

Метою занняття було донести до гуртківців важливість загальнокультурної ерудиції та значущість красномовства для професії гіда-екскурсовода. Здобувачі послухали насичені культурними кодами й алюзіями поезії у виконанні авторки, які уможливили уявні подорожі до Німеччини, Польщі, Великобританії, Франції, Іспанії, Китаю, Японії, США, Аргентини та Кабо-Верде.

 

Слухачі усвідомили, що для збагачення словникового запасу, розширення мистецької ерудиції та розвитку естетичних почуттів необхідно читати художню літературу загалом і поезію зокрема. Сподіваємося, що в майбутньому отримані знання допоможуть нашим здобувачам стати професіоналами високого рівня, здатними привабити потенційних клієнтів культурою мовлення й обізнаністю з мистецькими реаліями, що є частиною багатьох туристичних локацій.

 

Автор: доцент Г. Бокшань (11.11.2021)