ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка «Публічне управління та адміністрування в умовах децентралізації»

31 травня 2021 року відбулось засідання студентського наукового гуртка  «Публічне управління та адміністрування в умовах децентралізації влади» кафедри публічного управління та адміністрування.  Засідання було присвячено підведенню підсумків наукових досліджень студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

Результатом наукової роботи студентів є підвищення рівня їх наукової активності. Студенти приймали участь у Всеукраїнських наукових та науково-практичних конференціях, а саме:

- Всеукраїнській конференції «Розвиток малого та середнього підприємництва в аграрному секторі півдня України»;

- ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Економіко-гуманітарні проблеми сьогодення»;

- ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції «Публічне управління та адміністрування у процесах економічних реформ»;

- V Всеукраїнській науково-практичній конференції «Публічне управління та адміністрування у процесах економічних реформ» з дистанційною участю.

 

Також студенти наукового гуртка 18 – 19 травня приймали участь у Відкритій університетській студентській олімпіаді КПІ ім. Ігоря Сікорського з електронного урядування та у І турі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Автор: Карташова О.Г. (31.05.2021)