ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота студентського наукового гуртка «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації»

В межах роботи студентського наукового гуртка «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації» кафедри менеджменту та інформаційних технологій було проведено конференції доцентом Кириченко Наталією Валеріївною на тему «Харизматичне лідерство» та асистентом Алєщенко Людмилою Олександрівною «Командоутворення: технологія створення команди і методи управління її ефективністю».

В роботі гуртка взяли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання, які навчаються на спеціальності 073 «Менеджмент» за освітніми програмами «Менеджмент» та «Менеджмент ІТ».

Координаторами гуртка було відзначено високий рівень підготовки здобувачів вищої освіти на економічному факультеті. Тематика доповідей в повному обсязі розкриває основні аспекти лідерства та командоутворення, що спрямовані на вирішення соціально-економічних проблем господарюючих суб’єктів. Студенти виявили максимум особистої творчості та ініціативи. За тематикою найкращих робіт доцільно опубліковувати статті у журналах, що входять до переліку фахових наукових видань України.

Author: Алєщенко Людмила Олександрівна (25.05.2021)