ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота гуртка кафедри загальноекономічної підготовки

27 квітня на кафедрі загальноекономічної підготовки відбулося планове засідання наукового гуртка на тему: «Соціально-психологічна роль здоров’я у розвитку людини».

Активну участь в організації та проведенні засідання наукового гуртка приймали здобувачі вищої освіти університету: Болоненкова А., Бровчак А., Баденко Є., Шевченко М., Василенко М., Шевченко О., Турчин І., Ковтун Д., Мурзак Л., Павлюк Є., Могилко С., Бакин М., Бабич С., Дмитрієнко В., Жупина Д., Макарчук К., Чамар Т.

Студенти виступили з цікавими доповідями і презентаціями, які нікого не залишили байдужими.

У процесі роботи вони приймали участь в дискусіях, обговорювали переглянуті під час презентації відеоматеріали, присвячені проблемам психологічної та фізичної підготовки молоді, формуванню здорового способу життя молоді.

Аналіз наукових презентацій та доповідей засвідчує, що проблема формування здорового способу життя є багатоаспектною і пов’язана з комплексом питань: гармонійного фізичного, психічного, культурного, духовного розвитку особистості; дотримання оптимальних для здоров’я режимів дня, навчання та відпочинку, харчування, особистої гігієни, рухової активності, загартування, подолання шкідливих звичок.

Продемонстровані знання та навички здобувачів вищої освіти засвідчили високий рівень підготовки майбутніх фахівців у сфері.

Діяльність наукового гуртка спрямована, перш за все, на розвиток творчих здібностей студентів з метою набуття ними особистісних, фахових і коґнітивних компетенцій, а також професійного досвіду одержання знань та умінь через наукові дослідження.

Завдяки таким зустрічам студенти, які приймають участь у засіданнях наукового гуртка, мають можливість: ознайомитися з принципами, методами, а також інструментарієм науково-дослідницької роботи; розвивати свої творчі здібності, виступаючи на наукових конференціях і семінарах; приймати участь в науковому житті університету, публікуючи статті, тези доповідей, наукових робіт в різних наукових виданнях; брати участь в проведенні дебатів, конференцій, «круглих столів» з обговорення актуальних проблем; застосовувати в процесі навчання набутий досвід дослідницької роботи.

Дякуємо нашим здобувачам за активну роботу та запрошуємо всіх бажаючих до наступних засідань наукового гуртка кафедри загальноекономічної підготовки!

Автор: Виноградова Т.І., старший викладач кафедри загальноекономічної підготовки. (27.04.2021)