Виїзне заняття на базі виноробного господарства князя П.М.Трубецького та ОПГ «Павлівські»
Ексклюзивні та цінні знання отримали студенти економічного факультету спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» під час виїзного практичного заняття на базі виноробного господарство князя П.М. Трубецького та ОПГ «Павлівські», що в Бериславському районі на Херсонщині. Цього разу майбутні фахівці індустрії гостинності аналізували шлях від посадки саджанця винограду до келиха вина на столі ресторану - благородного напою, який цінують вже тисячу років. Інформація вирізнялася особливою насиченістю та багатогранністю: нові сорти та передові технології вирощування винограду, первинна та подальша його переробка, вибір місця для винного підвалу, вартість і якість дубових бочок, етапи дозрівання вина, маркування та інформаційні карти на бочках, зміна основних параметрів напою під час витримки, особливості розливу вин, пляшкова витримка – «старіння» вина, створення ідеальних умов для зберігання вина в пляшках, таємниці смаку та якісні характеристики вин, культура споживання вина, облаштування енотек у ресторанах, особливості організації дегустаційних вечорів та винних турів.