ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка «Сучасний менеджер» на тему: «Соціальна відповідальність та етика управління»

Чому наше життя переповнене безліччю соціальних проблем? Тому, що потрібні фахівці, які мають сформовану систему компетентностей для їх вирішення і недопущення виникнення нових.

2 грудня 2019 року доцентом кафедри менеджменту організацій Осадчук І.В. проведено засідання наукового гуртка для здобувачів вищої освіти економічного факультету на тему «Соціальна відповідальність та етика управління». До обговорення аудиторії було представлено декілька благодійних проєктів, метою яких є допомога дитячим будинкам, створення молодіжного центру в м. Херсоні тощо.  

Активність здобувачів та їх зацікавленість свідчать про небайдужість до соціальних проблем. Метою засідання було формування розуміння важливості соціально відповідальної поведінки підприємств та органів місцевого самоврядування. А це є важливою компетентністю менеджерів. Те, що запропоновані проєкти представляють інтерес для практичної діяльності та мають бути реалізовані в майбутньому, не викликає жодних сумнівів. Тож залишається побажати їх авторам успіху!