Майбутні ресторатори долучилися до капінгу – мистецтва дегустації кави
Здобувачі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа разом із викладачем Вікторією Дугою у межах наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу «Індустрія гостинності Південного регіону» долучилися до професійної дегустації кави від мережі смажарень «Смажимо каву в Одесі».
Ознайомилися з особливостями роботи Q-грейдерів, стандартами проведення капінгу, переліком необхідного обладнання та аксесуарів для якісної дегустації. Навчилися оцінювати смакові та ароматичні властивості кави з різних країн та регіонів.
Автор: Вікторія ДУГА – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу