ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка «Бухгалтер – податківець сучасного підприємства»

Відбулось травневе засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Бухгалтер – податківець сучасного підприємства». Згідно із затвердженим планом і в межах дисциплін була розглянута тема «Облік, контроль та оподаткування діяльності підприємств».

Бухгалтерський облік, контроль та оподаткування діяльності підприємств є ключовим аспектом управління в українському бізнес-середовищі. Під час спілкування учасники засідання зазначили, що незважаючи на масштабну військову ситуацію в країні, українські власники бізнесу демонструють неабияку рішучість та стійкість, а малі та середні підприємства є основою економіки України. Важливість бухгалтерського обліку, контролю та оподаткування для підприємств в Україні не можна недооцінювати. Здатність правильно управляти цими аспектами бізнесу не лише сприяє зростанню, але й забезпечує дотримання нормативно-правової бази, що є вирішальним аспектом для країни, яка переживає не прості часи і дивиться в майбутнє.

Керівник наукового гуртка д.е.н., професор Олександр ПРИСТЕМСЬКИЙ надав вичерпний звіт про результати роботи гуртка за 2023-2024 н.р., серед головних з них наступні: - опубліковано наукові матеріали НПП у співавторстві із здобувачами у фахових та закордонних виданнях; - активна участь здобувачів у круглих столах, вебінарах, форумах, тренінгах; - в межах дисциплін і відповідно до запланованих тем наукового гуртка підготовлені та опубліковані тези доповідей за матеріалами Міжнародних та Всеукраїнських науково-практичних конференцій.

Роботу наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Бухгалтер-податківець сучасного підприємства» визначено як «задовільна». По завершенню засідання учасники висловили свої пропозиції та побажання щодо подальшої його роботи у наступному навчальному році.

Автор: професор Пристемський О.С.