ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота наукового гуртка кафедри соціальних та поведінкових наук «Креативна економіка»

Кінець навчального року спонукає до підведення підсумків наукової роботи студентів і роботи наукового гуртка. 16 травня 2024 р. відбулося засідання наукового гуртка «Креативна економіка» за організаційної підтримки доцента Аверчевої Н.О., на якому було представлено доповіді за результатами наукових досліджень здобувачів економічного факультету.

Москаленко Марина, здобувачка вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 Менеджмент (освітньої програми «Менеджмент інформаційних технологій»), презентувала результати досліджень щодо діяльності фондових бірж в світі, їх ролі і функцій у стабілізації макроекономічних процесів.

Єфремов Арсен, здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання виступив із доповіддю «Економічний потенціал впровадження екоінновацій у сільському господарстві Півдня України». Його стаття за цією тематикою вже опублікована у науковому виданні категорії В. Арсен наразі проходить виробничу практику у Міністерстві економіки в Києві, досвідом наукової роботи і організації практичної підготовки він поділився із учасниками гуртка.

Луцюк Ольга висвітлила тему сталого розвитку сільських територій, забезпечення економічної, соціальної та екологічної стійкості у післявоєнний період. Розкрила роль аграрного сектору у забезпеченні продовольчої безпеки країни і розвитку українського села.

Засідання гуртка відбулося в атмосфері дружньої зустрічі, здобувачі задавали питання, актуалізували власні думки і погляди на тематичні доповіді. Запрошуємо здобувачів активно долучатися до наукової робити, вести науковий пошук рішення складних економічних проблем, готувати наукові роботи на конкурс, публікувати результати у наукових виданнях, досягати нових наукових вершин! Разом до перемоги!

Автор: доц.Наталія АВЕРЧЕВА