ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тайм-менеджмент як запорука успіху підприємця: гурток «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації» продовжує роботу

У рамках наукового гуртка «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації» 28 лютого 2024 року старшим викладачем кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій було проведено заняття для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти економічного факультету 1 та 2 року навчання за темою «Тайм-менеджмент як запорука успіху підприємця».

На заняті було наголошено, що для майбутнього керівника є важливим вміти якісно та ефективно планувати свій робочий та особистий час, було розглянуто закони тайм-менеджменту та основні методи, якими можна користуватися для планування часу. Також здобувачі за допомогою тесту визначили наскільки вони вміють раціонально використовувати свій час та з’ясували, що саме є причиною неефективного використання їхнього часу.

Для більшості здобувачів найбільшим «пожирачем» часу є соціальні мережі та особиста неорганізованість. На засіданні обговорювались принципи ефективної організації часу та правила планування робочого часу. Наприкінці засідання ознайомились із притчею, яка вчить нас тому, що кожен із нас має виконувати завдання, які стоять перед ним, і не надіятися, що хтось це зробить за нього, щоб потім не звинувачувати когось, що ніхто цього не виконав.

Засідання гуртка «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації» стало важливою подією для студентів та викладачів, яка сприятиме подальшому розвитку їхніх професійних навичок та знань у цій важливій галузі.