ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка «Англійська мова в міжкультурній комунікації», присвячене Всесвітньому дню спонтанного прояву доброти RANDOM ACTS OF KINDNESS DAY

16 лютого 2024 року відбулося засідання гуртка «Англійська мова в міжкультурній комунікації», присвячене Всесвітньому дню спонтанного прояву доброти.

Здобувачі ХДАЕУ дізналися, що спонтанний прояв доброти – це коли щире бажання зробити добро виникає раптово, виключно з добрих намірів, є безкорисливим і не потребує вдячності. Цей день присвячений тому, щоб висловити вдячність оточуючим, побачити тих, хто цього потребує, а також прищепити доброту сьогоднішній молоді, щоб майбутнє було добрішим.

Не потрібно докладати багато зусиль, щоб змінити чийсь день. Найменші вчинки можуть багато означати для когось у такий час. Доброта є частиною людського буття, вона – це гуманність до людей, любов та турбота про оточуючих.

Мета свята – об’єднати під гаслами доброти всіх людей планети, незалежно від громадянства, віросповідання, національності, зробити людей трішки щасливішими та поширити частинку доброти навколо себе. Необов’язково звершувати якісь величезні доброчинні акти, достатньо підбадьорити ближнього, зробити приємний комплімент чи просто посміхнутися до незнайомця.

Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом (Ліна Костенко).

Кафедра публічного управління, права та гуманітарних наук щиро вітає всіх колег і здобувачів з Днем спонтанного прояву доброти.

Автор – доцентка кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук Главацька Ю.Л. (16.02.2024)