ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобувачі спеціальностей 242 Туризм та 241 Готельно-ресторанна справа – учасники освітнього проєкту «Турбіз 2024: погляд у майбутнє»

Здобувачі спеціальностей 242 Туризм та 241 Готельно-ресторанна справа разом із викладачем Вікторією Дугою доєдналися до заходу від туристичної компанії «Поїхали з нами» в межах освітнього проєкту «Турбіз 2024: погляд у майбутнє».

Протягом 5-9 лютого 2024 року здобувачі відвідували онлайн-лекції, на яких представники компанії ділилися інформацією про особливості туристичного бізнесу у 2023 році, а також про стратегії, які потрібно впроваджувати вітчизняним туристичним агенціям у 2024 році, щоб бути прибутковими та формувати якісні послуги. Також дізналися як побудувати успішний маркетинг агенції та мати стабільний потік клієнтів, навіть у низький сезон.

Особливо зацікавила інформація про перспективи подальшого працевлаштування, адже це так важливо для молоді у теперішній час. Тому довідалися як почати працювати з будь-якого куточка світу, налагодивши  ефективну роботу віддалено.

Дякуємо представникам бізнесу за корисну інформацію, практичні напрацювання та відкритість.

Участь здобувачів у заході відбулася у межах наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу «Індустрія гостинності Південного регіону».

Автор: Вікторія ДУГА – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу