ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка «Актуальні проблеми психології»

06 лютого 2024 року відбулося чергове засідання наукового гуртка «Актуальні проблеми психології». Засідання гуртка розпочалося привітальним словом, щодо натхненої роботи гуртка, завідувачки кафедри соціальних та поведінкових наук, кандидата педагогічних наук, доцента Інни ВАРНАВСЬКОЇ. Керівник психологічного гуртка, кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціальних та поведінкових наук Олена ШАУМЯН наголосила на контексті роботи гуртка у новому семестрі та оголосила тему засідання. Зустріч продовжила старший викладач кафедри соціальних та поведінкових наук Світлана ПУШКАР із презентацією лекції-дискусії «Мотивація у житті та спорті».

Активну участь у роботі гуртка взяли студенти спеціальності 053 Психологія. Засідання психологічного гуртка було  присвячене питанням пошуку себе як в майбутній професії та й реалізації особистісних домагань, ознайомленю із мотивіційними методиками та їх застосуванням на практиці. Також було приділено увагу проблемі реалізації міждисциплінарних зв’язків, шляхам подолання стресу та страхів, виконані вправи для подолання стресу та обговорено як шукати внутрішній ресурс, щоб досягати мети без шкоди фізичному, психічному та соціально здоров’ю.

Наприкінці учасники гуртка підбили підсумки щодо покращення емоційного стану, набуттю позитивного настрою та відволіканню від життєвих негараздів. А також були окреслені подальші кроки роботи психологічного гуртка.

Автор: доц.Олена ШАУМЯН