ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Освітній ступінь «Магістр»

015 Професійна освіта (Економіка)

051 Економіка

071 Облік і оподаткування

073 Менеджмент

076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

101 Екологія

181 Харчові технології

192 Будівництво та цивільна інженерія

193 Геодезія та землеустрій

194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології

201 Агрономія

1 курс

Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)

1. Гідромеліорація

2. Інноваційні технології в овочівництві

3. Системи землеробства в контексті кліматичних змін

4. Удобрення с.-г. культур при краплинному зрошенні

5. Аграрний сервіс

6. Адаптивне плодоовочівництво та виноградарство

7. Біотехнологія малопоширених культур в рослинництві

8. Інноваційні технології в плодівництві

9. Захист овочевих культур від шкідливих організмів

10. Селекція та розсадництво плодово-ягідних культур

11. Захист рослин в органічному виробництві

12. Епіфітотіологія

13. Патологія комах

14. С.-г. вірусологія та бактеріологія

15. Моніторинг шкідливих організмів у посівах с.-г. культур

16. Методи наукових досліджень зі зберігання та переробки плодоовочевої і ягідної продукції

17. Методи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва

Форма для голосування

202 Захист і карантин рослин

1 курс

Перелік дисциплін вільного вибору (2 семестр)

1. Гідромеліорація

2. Інноваційні технології в овочівництві

3. Системи землеробства в контексті кліматичних змін

4. Удобрення с.-г. культур при краплинному зрошенні

5. Аграрний сервіс

6. Адаптивне плодоовочівництво та виноградарство

7. Біотехнологія малопоширених культур в рослинництві

8. Інноваційні технології в плодівництві

9. Захист овочевих культур від шкідливих організмів

10. Селекція та розсадництво плодово-ягідних культур

11. Захист рослин в органічному виробництві

12. Епіфітотіологія

13. Патологія комах

14. С.-г. вірусологія та бактеріологія

15. Моніторинг шкідливих організмів у посівах с.-г. культур

16. Методи наукових досліджень зі зберігання та переробки плодоовочевої і ягідної продукції

17. Методи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва

Форма для голосування

204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

206 Садово-паркове господарство

207 Водні біоресурси та аквакультура

241 Готельно-ресторанна справа

281 Публічне управління та адміністрування

Joomla Plugins