Освітній ступінь «Магістр»
- Cross-cultural communication
- Актуальні проблеми сучасної комунікації
- Аспірантура як трамплін професійної кар'єри
- Ветеринарна гігієна і санітарія на кордоні і транспорті
- Гідролого-біологічна індикація в екології
- ГІС- технології в проєктуванні електромереж
- ГМО та нові харчові продукти
- Еколого-економічний контроль виробництва харчової продукції
- Інноваційні бізнес-інкубатори в тваринництві
- Інноваційні технології харчової промисловості
- Інтелектуалізація електроенергетичних систем
- Механізм захисту майнових прав
- Облікове забезпечення інтелектуальної власності
- Організація та контроль санітарних заходів
- Основи консалтингу та дорадництва
- Основи переробки продукції тваринництва у фермерських господарствах
- Особливості надання адміністративних послуг
- Особливості реалізації трудових правовідносин працівниками
- Патентознавство та інтелектуальна власність
- Проєктування архітектури і дизайну ландшафтів
- Сучасні біотехнології в аквакультурі
- Сучасні світові технології в малакокультурі
- Технології захисту навколишнього середовища від впливу об’єктів енергетики
- Технологія оформлення авторських прав, патентів
- Технологія успішного працевлаштування
- Фінанси суб'єктів господарювання в агробізнесі
- Фітодизайн закритого середовища
- Формування ринку землі в Україні
Joomla Plugins