Освітній ступінь «Бакалавр» та ОС «Магістр» ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Національна та регіональна економіка
Облік у товарно-складському господарстві
Організація анімаційної діяльності в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Аналіз господарської діяльності
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Маркетингова діяльність аграрних підприємств
Менеджмент аграрних підприємств
Національна та регіональна економіка
Облік на підприємствах малого бізнесу
Облік у товарно-складському господарстві
Облік у фінансових і страхових установах
Організація анімаційної діяльності в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Світовий ринок товарів і послуг
Управління взаємовідносинами з клієнтами в сфері обслуговування
Аналіз господарської діяльності
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Маркетингова діяльність аграрних підприємств
Менеджмент аграрних підприємств
Національна та регіональна економіка
Облік на підприємствах малого бізнесу
Облік у товарно-складському господарстві
Облік у фінансових і страхових установах
Організація анімаційної діяльності в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Світовий ринок товарів і послуг
Управління взаємовідносинами з клієнтами в сфері обслуговування
Аналіз господарської діяльності
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Маркетингова діяльність аграрних підприємств
Менеджмент аграрних підприємств
Національна та регіональна економіка
Облік на підприємствах малого бізнесу
Облік у товарно-складському господарстві
Облік у фінансових і страхових установах
Організація анімаційної діяльності в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Світовий ринок товарів і послуг
Управління взаємовідносинами з клієнтами в сфері обслуговування
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Маркетингова діяльність аграрних підприємств
Національна та регіональна економіка
Облік у товарно-складському господарстві
Облік у фінансових і страхових установах
Організація анімаційної діяльност в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Світовий ринок товарів і послуг
Управління взаємовідносинами з клієнтами в сфері обслуговування
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Маркетингова діяльність аграрних підприємств
Національна та регіональна економіка
Облік у товарно-складському господарстві
Облік у фінансових і страхових установах
Організація анімаційної діяльності в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Світовий ринок товарів і послуг
Управління взаємовідносинами з клієнтами в сфері обслуговування
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Національна та регіональна економіка
Облік у товарно-складському господарстві
Організація анімаційної діяльності в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Аналіз господарської діяльності
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Маркетингова діяльність аграрних підприємств
Менеджмент аграрних підприємств
Національна та регіональна економіка
Облік на підприємствах малого бізнесу
Облік у товарно-складському господарстві
Облік у фінансових і страхових установах
Організація анімаційної діяльності в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Світовий ринок товарів і послуг
Управління взаємовідносинами з клієнтами в сфері обслуговування
Екобезпека продовольчої сировини та харчових продуктів
Екологічно-орієнтований розвиток міст
Екологія водопостачання та водовідведення
Екологічне маркування та сертифікація
Збалансоване природокористування
Збереження природного та культурного надбання
Міжнародна екологічна діяльність
Основи енергетичного менеджменту
Рекреаційні ресурси та курортологія
Стратегічне екологічне оцінювання
Техногенний та екологічний контроль
Екобезпека продовольчої сировини та харчових продуктів
Екологічно-орієнтований розвиток міст
Екологія водопостачання та водовідведення
Екологічне маркування та сертифікація
Збалансоване природокористування
Збереження природного та культурного надбання
Земельні ресурси і земельний кадастр Україн
Картографія природних територіальних комплексів
Міжнародна екологічна діяльність
Морська геологія з основами берегознавства
Науково-дослідницький практикум з геоморфології
Основи енергетичного менеджменту
Природно-ресурсний потенціал Херсонської област
Рекреаційні ресурси та курортологія
Стратегічне екологічне оцінювання
Автономні та розосереджені системи енергозабезпечення
Апарати керування і захисту електричних мереж
Використання вторинних енергоресурсів в промисловості
Діагностика електричних та електромеханічних систем
Електричні системи відновлювальних джерел
Електронні пристрої побутової техніки
Електрообладнання та засоби автоматизації сільськогосподарської техніки
Електропостачання промислових підприємств
Енергетичні системи та комплекси
Енергозбереження засобами автоматизації
Енергозбереження засобами промислового електроприводу
Інформація та комунікація на енергетичних об′єктах
Надійність та діагностика електромеханічних систем
Основи енергетичної грамотності
Основи енергоменеджменту і енергоаудит
Перетворювальна техніка в електричних системах
Правила улаштування електроустановок
Сигнали та методи їх перетворення
Системи керування електроприладами
Системи транспортування енергії
Способи поліпшення якості електроенергії в мережах живлення
Технічна експлуатація ліній і підстанцій електричних мереж
Автоматизація виробничих процесів
Альтернативні та відновлювальні джерела енергії
Біобезпечність та контроль якості молочної промисловості
Борошномельне і круп’яне виробництво
Виробництво і використання меланжу в харчовій промисловості
Виробництво продукції птахівництва для харчової галузі
Виробнича санітарія в закладах харчової промисловості
Високомолекулярні речовини харчових продуктів з основами фізичної та колоїдної хімії
Гастрономія на харчових підприємствах
Загальна технологія оздоровчих харчових продуктів
Інноваційні інгредієнти харчових продуктів
Контроль технологічних процесів у харчовій галузі
Методи експертизи продуктів харчування
Механізовані системи управління у харчовій галузі
Мікологічні основи переробки харчової продукції
Мікробіологія м’ясопереробної галузі
Мікробіологія молока і молочних продуктів
Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів
Мікробіологія та екобезпека молочної продукції
Науково-дослідна робота студента
Організація виробництв харчових підприємств
Організація виробничої діяльності
Організація управління якістю у харчовій галузі на основі принципів HACCP
Організація харчування на підприємствах туристичної індустрії
Основи автоматизованого проектування харчових підприємств
Основи біобезпеки, біологічної та екологічної етики
Основи переробки відходів сільського господарства
Основи переробки продукції аквакультури
Основи переробки сільськогосподарської продукції для харчової галузі
Основи раціонального харчування
Промислова екологія харчових підприємств
Ресурсо- та енергозберігаючі технології переробки сільськогосподарської продукції
Ресурсозбереження харчової галузі
Санітарія і гігієна харчових підприємств
Системи експертизи у харчовій галузі
Системи управління безпечністю харчових продуктів з основами стандартизації
Сталі харчові ланцюги та безпека аюрведичної продукції
Сучасні технології харчових виробництв
Тваринництво в індустрії харчового виробництва
Технології переробки відходів тваринництва та харчової промисловості
Технології харчових підприємств
Технологічні властивості сировини та методи контролю харчових виробництв
Технологія переробки винограду
Технологія продукції тваринництва для харчової галузі
Технологія сушіння плодів і овочів
Фітотерапія та лікарські трави в аюрведичному харчуванні
Хімічний склад харчових продуктів з основами фізичної та колоїдної хімії
Екологічна освіта та виховання
Екологічно-орієнтований розвиток міст
Екологія водопостачання та водовідведення
Екологічне маркування та сертифікація
Збалансоване природокористування
Міжнародна екологічна діяльність
Моделювання екологічних процесів і технологій
Основи енергетичного менеджменту
Рекреаційні ресурси та курортологія
Техногенний та екологічний контроль
Технології геоінформаційного картографування
Авторський нагляд в архітектурі
Архітектурно-містобудівне законодавство
Водопостачання і водовідведення
Графічні техніки в архітектурному проектуванні
Енергозберігаючі будівельні конструкції
Інвестиційно-інноваційна діяльність у будівництві
Інженерна підготовка території та обладнання
Інформаційне моделювання будівель
Конструкції з дерева та пластмас
Конструкції цивільних будівель та споруд
Менеджмент архітектурної діяльності
Основи експлуатації установок з відновлювальних джерел енергії
Основи побудови автоматизованої системи «Розумний дім»
Основи просторового планування
Основи реставрації пам’яток архітектури
Скульптура та пластичне моделювання
Сучасні комп’ютерні технології
Сучасні концепти архітектурного проектування
Теорія архітектури та архітектурного проектування
Автоматизація систем опалення і вентиляції
Арматура для залізобетонних конструкцій
Будівельні конструкції будівель та споруд минулих років забудови
В’яжучі речовини та заповнювачі бетонів
Водопостачання і водовідведення
Дизайн та ландшафтна архітектура
Економічне обґрунтування інноваційних рішень в будівництві та цивільній інженерії
Енергоефективні конструкції фундаментів
Енергозбереження та енергоаудит
Енергозберігаючі будівельні конструкції
Інвестиційно-інноваційна діяльність у будівництві
Інженерні вишукування в цивільному будівництві
Історія архітектури та містобудування
Каркасно-монолітне домобудування
Основи побудови автоматизованої системи «Розумний дім»
Підсилення будівельних конструкцій
Поновлення експлуатаційної придатності за результатами обстеження
Проєктування будівництва індивідуального житла
Проєктування сільськогосподарських будівель та споруд
Сучасна нормативна база та контроль якості
Термодинаміка та будівельна теплофізика
Технологія та організація ремонтно-будівельних робіт
Дистанційний моніторинг земельних ресурсів
Законодавче забезпечення кадастру нерухомості
Застосування безпілотних літальних апаратів в ГІС
Кадастр та інженерна інфраструктура населених пунктів
Комп’ютерна графіка в землеустрої
Меліорація земель в проектах землеустрою
Організація і управління землевпорядним виробництвом
Планування та прогнозування використання земель
Порядок організації топографо-геодезичних робіт
Практичне застосування прав громадян на землю
Реєстрація права власності та оренди
Гідравлічні і аеродинамічні машини
ГІС-технології у водогосподарській інженерії
Експертиза та вишукування в інженерних проектах
Електрична частина станцій та підстанцій
Енерго- та ресурсозберігаючі технології в ГТБ
Інвестиційно-інноваційна діяльність у водному господарстві
Інженерний захист міських територій
Інноваційні технології в проектуванні ГТС
Інформаційні системи в управлінні водними ресурсами
Комп’ютерна графіка в гідротехнічному будівництві
Кошторисна справа у гідротехнічному будівництві
Ландшафтний дизайн і архітектура
Монтажні і спеціальні роботи в ГТБ
Основи автоматизованого проектування ГТС
Основи електротехніки та електроніки
Основи технічної експлуатації водогосподарських систем та споруд
Прогнозування та регулювання стану водогосподарських об’єктів
Сучасні комп’ютерні технології
Автоматизація процесів в рослинництві
Агротехнічні умови підвищення родючості зрошуваних земель
Антагоністи мікроорганізмів у захисті рослин від хвороб
Безгрунтові технології вирощування овочевих культур
Біотехнології в садівництві і овочівництві
Біохімічні основи управління якістю с.-г. культур
Борошномельне та круп’яне виробництво
Захист ефіроолійних та лікарських рослин від шкідників і хвороб
Захист їстівних грибів від шкідників і хвороб
Захист квіткових і декоративнихх рослин від шкідливих організмів
Захист лісових, паркових і полезахисних насаджень від шкідливих організмів
Інноваційні технології в рослинництві
Інтенсифікація використання зрошуваних земель
Інформаційні технології інтелектуальної агроінженерії
Клімат і кліматичні ресурси України
Кліматично-оріентовне землеробство
Кліматично-орієнтовне рослинництво
Крохмале-патокове та цукрове виробництво
Методи приваблення птахів та кажанів для біологічного захисту багаторічних насаджень
Механізація робіт в галузі плодоовочівництва та ягідництва
Механіко-технологічні властивості сільськогосподарських матеріалів
Моніторинг бур'янів у садах і виноградниках
Моніторинг родючості зрошуваних земель
Моніторинг хвороб у садах і виноградниках
Моніторинг шкідників у садах і виноградниках
Новітні технології в ягідництві
Овочівництво малопоширених культур
Організація виробництва в галузі рослинництва
Організація і моніторинг технологічних процесів на елеваторах
Основи органічного землеробства
Основи первинної обробки продукції рослинництва
Особливості технології вирощування сільськогосподарських культур при краплинному зрошенні
Післязбиральна доробка і зберігання плодово-ягідної та овочевої продукції
Прогресивні технології в розсадництві
Процеси та апарати харчових виробництв
Субтропічні та тропічні рослини Півдня України
Сучасна сільськогосподарська техніка
Сучасний інструментарій в сільськогосподарському виробництві
Сучасні технології вирощування плодового розсадника
Сучасні технології садівництва та виноградарства
Технологічні властивості середовища
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва продукції рослинництва
Технологія консервування плодоовочевої і ягідної продукції
Технологія переробки і зберігання плодів і овочів
Технологія переробки плодово-ягідної та овочевої продукції
Технологія сушіння плодів та овочів
Технохімконтроль харчових продуктів
Удобрення овочевих і плодово-ягідних культур
Управління якістю продуктів переробки рослинницької сировини
Хвороби плодово-ягідних культур та винограду
Автоматизація процесів в рослинництві
Агротехнічні умови підвищення родючості зрошуваних земель
Антагоністи мікроорганізмів у захисті рослин від хвороб
Безгрунтові технології вирощування овочевих культур
Біотехнології в садівництві і овочівництві
Біохімічні основи управління якістю с.-г. культур
Борошномельне та круп’яне виробництво
Захист ефіроолійних та лікарських рослин від шкідників і хвороб
Захист їстівних грибів від шкідників і хвороб
Захист квіткових і декоративнихх рослин від шкідливих організмів
Захист лісових, паркових і полезахисних насаджень від шкідливих організмів
Інноваційні технології в рослинництві
Інтенсифікація використання зрошуваних земель
Інформаційні технології інтелектуальної агроінженерії
Клімат і кліматичні ресурси України
Кліматично-оріентовне землеробство
Кліматично-орієнтовне рослинництво
Крохмале-патокове та цукрове виробництво
Методи приваблення птахів та кажанів для біологічного захисту багаторічних насаджень
Механізація робіт в галузі плодоовочівництва та ягідництва
Механіко-технологічні властивості сільськогосподарських матеріалів
Моніторинг бур'янів у садах і виноградниках
Моніторинг родючості зрошуваних земель
Моніторинг хвороб у садах і виноградниках
Моніторинг шкідників у садах і виноградниках
Новітні технології в ягідництві
Овочівництво малопоширених культур
Організація виробництва в галузі рослинництва
Організація і моніторинг технологічних процесів на елеваторах
Основи органічного землеробства
Основи первинної обробки продукції рослинництва
Особливості технології вирощування сільськогосподарських культур при краплинному зрошенні
Післязбиральна доробка і зберігання плодово-ягідної та овочевої продукції
Прогресивні технології в розсадництві
Процеси та апарати харчових виробництв
Субтропічні та тропічні рослини Півдня України
Сучасна сільськогосподарська техніка
Сучасний інструментарій в сільськогосподарському виробництві
Сучасні технології вирощування плодового розсадника
Сучасні технології садівництва та виноградарства
Технологічні властивості середовища
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва продукції рослинництва
Технологія консервування плодоовочевої і ягідної продукції
Технологія переробки і зберігання плодів і овочів
Технологія переробки плодово-ягідної та овочевої продукції
Технологія сушіння плодів та овочів
Технохімконтроль харчових продуктів
Удобрення овочевих і плодово-ягідних культур
Управління якістю продуктів переробки рослинницької сировини
Хвороби плодово-ягідних культур та винограду
Автоматизація процесів в рослинництві
Агротехнічні умови підвищення родючості зрошуваних земель
Антагоністи мікроорганізмів у захисті рослин від хвороб
Безгрунтові технології вирощування овочевих культур
Біотехнології в садівництві і овочівництві
Інноваційні технології в рослинництві
Інформаційні технології інтелектуальної агроінженерії
Клімат і кліматичні ресурси України
Кліматично-оріентовне землеробство
Методи приваблення птахів та кажанів для біологічного захисту багаторічних насаджень
Механізація робіт в галузі плодоовочівництва та ягідництва
Механіко-технологічні властивості сільськогосподарських матеріалів
Новітні технології в ягідництві
Овочівництво малопоширених культур
Організація і моніторинг технологічних процесів на елеваторах
Основи первинної обробки продукції рослинництва
Особливості технології вирощування сільськогосподарських культур при краплинному зрошенні
Післязбиральна доробка і зберігання плодово-ягідної та овочевої продукції
Прогресивні технології в розсадництві
Процеси та апарати харчових виробництв
Субтропічні та тропічні рослини Півдня України
Сучасна сільськогосподарська техніка
Сучасний інструментарій в сільськогосподарському виробництві
Сучасні технології вирощування плодового розсадника
Технологічні властивості середовища
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва продукції рослинництва
Технологія консервування плодоовочевої і ягідної продукції
Технологія переробки і зберігання плодів і овочів
Технологія переробки плодово-ягідної та овочевої продукції
Технологія сушіння плодів та овочів
Технохімконтроль харчових продуктів
Удобрення овочевих і плодово-ягідних культур
Хвороби плодово-ягідних культур та винограду
Автоматизовані системи управління стадом у промисловому тваринництві
Біотехнологія відтворення тварин
Біотехнологія у ветеринарній медицині
Виробничі процеси у технологіях тваринництва
Екобезпечні технології в тваринництві
Етнообгрунтовані технології у тваринництві
Зберігання сільськогосподарської продукції
Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
Організація НАССР на с.-г. підприємствах
Основи дієтології собак і котів
Основи зберігання та пакування с.г. продукції
Основи первинної обробки продукції тваринництва
Основи первинної обробки сільськогосподарської продукції
Основи переробки відходів сільського господарства
Основи управління популяціями свійських тварин
Радіологічний ветеринарно-санітарний контроль
Сертифікація, метрологія та управління якістю продукції тваринництва
Стандартизація продукції тваринництва
Технології комбінованих продуктів на основі м'ясної та молочної сировини
Технології переробки відходів тваринництва та харчової промисловості
Технології продукції тваринництва з комбінованим складом сировини
Технології утримання копитних тварин в умовах мисливських господарств
Технології утримання хижих тварин у неволі
Технологія багатокомпонентних продуктів тваринного походження
Технологія виробництва продукції аквакультури
Технологія виробництва продукції птахівництва у малих підприємствах
Технологія інкубації яєць сільськогосподарських птахів
Технологія м’яса і м’ясних продуктів
Технологія пакування с.-г. продукції
Технологія переробки аквакультури
Технологія риби та рибної продукції
Технологія сушіння сільськогосподарської продукції
Агротехніка зеленого будівництва
Деревні рослини у ландшафтному дизайні
Екзотичні дерева та ліани в ландшафтах України
Інженерне обладнання садово-паркових об’єктів
Інтегроване управління ландшафтними пожежами
Інтродукція та адаптація рослин
Квітникарство з основами луківництва
Квітникарство та декоративне садівництво
Лісова реабілітація урбанізованого довкілля
Моделювання об’єктів озеленення
Агротехніка зеленого будівництва
Деревні рослини у ландшафтному дизайні
Екзотичні дерева та ліани в ландшафтах України
Інженерне обладнання садово-паркових об’єктів
Інтегроване управління ландшафтними пожежами
Інтродукція та адаптація рослин
Історія ландшафтної архітектури
Лісова реабілітація урбанізованого довкілля
Моделювання об’єктів озеленення
Біохімія водних живих ресурсів
Інноваційні технології кормовиробництва в аквакультурі
Інтенсивні технології в аквакультурі
Комунікації у рибогосподарських колективах
Культивування кормових організмів
Основи еколого-безпечного виробництва продукціїї аквакультури
Основи статистичної обробки даних
Проектування РАС в аквакультурі
Стандартизація та сертифікація рибної продукції
Автоматизація процесів в рослинництві
Інформаційні технології інтелектуальної агроінженерії
Клімат і кліматичні ресурси України
Кліматично-оріентовне землеробство
Методи приваблення птахів та кажанів для біологічного захисту багаторічних насаджень
Механіко-технологічні властивості сільськогосподарських матеріалів
Організація і моніторинг технологічних процесів на елеваторах
Основи первинної обробки продукції рослинництва
Післязбиральна доробка і зберігання плодово-ягідної та овочевої продукції
Прогресивні технології в розсадництві
Процеси та апарати харчових виробництв
Субтропічні та тропічні рослини Півдня України
Сучасна сільськогосподарська техніка
Сучасний інструментарій в сільськогосподарському виробництві
Сучасні технології вирощування плодового розсадника
Технологічні властивості середовища
Технологія консервування плодоовочевої і ягідної продукції
Технологія переробки і зберігання плодів і овочів
Аналіз біологічних ризиків сировини і харчових продуктів
Біотехнологія відтворення тварин
Біотехнологія у ветеринарній медицині
Ветеринарно-санітарна гігієна та експертиза грибів
Ветеринарно-санітарна гігієна та експертиза продукції бджільництва
Ветеринарно-санітарна гігієна та експертиза продукції рибництва
Ветеринарно-санітарне інспектування дичини та мисливствознавство
Високомолекулярні речовини харчових продуктів з основами фізичної та колоїдної хімії
Годівля високопродуктивних тварин
Екологія у ветеринарній медицині
Етологія, добробут тварин та імунологія відтворення
Контроль якості продукції тваринництва
Лабораторна справа підприємств харчової промисловості
Методика дослідної справи у ветеринарній гігієні та санітарії
Моніторинг репродуктивного здоров’я тварин
Радіологічний ветеринарно-санітарний контроль
Токсикологія продуктів харчування
Транскордонні інфекційні хвороби тварин
Управління ризиками харчових продуктів і кормів
Хімічний склад харчових продуктів з основами фізичної та колоїдної хімії
Аналіз господарської діяльності
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Маркетингова діяльність аграрних підприємств
Менеджмент аграрних підприємств
Національна та регіональна економіка
Облік на підприємствах малого бізнесу
Облік у товарно-складському господарстві
Облік у фінансових і страхових установах
Організація анімаційної діяльності в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Світовий ринок товарів і послуг
Управління взаємовідносинами з клієнтами в сфері обслуговування
Аналіз господарської діяльності
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Маркетингова діяльність аграрних підприємств
Менеджмент аграрних підприємств
Національна та регіональна економіка
Облік на підприємствах малого бізнесу
Облік у товарно-складському господарстві
Облік у фінансових і страхових установах
Організація анімаційної діяльності в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Світовий ринок товарів і послуг
Управління взаємовідносинами з клієнтами в сфері обслуговування
Аналіз господарської діяльності
Державне регулювання економіки
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Івент-менеджмент та організація креативного простору
Іміжджологія та бренд-менеджмент в готельно-ресторанній справі та туризмі
Культура готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу
Маркетингова діяльність аграрних підприємств
Менеджмент аграрних підприємств
Національна та регіональна економіка
Облік на підприємствах малого бізнесу
Облік у товарно-складському господарстві
Облік у фінансових і страхових установах
Організація анімаційної діяльності в закладах готельно-ресторанного бізнесу
Основи блокчейну та криптовалют
Основи здорового способу життя
Розвиток облікових теорій і практик
Світовий ринок товарів і послуг
Управління взаємовідносинами з клієнтами в сфері обслуговування