ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Освітній ступінь «Бакалавр» та ОС «Магістр» ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

3 семестр

- Self-менеджмент

- Аквадизайн

- Архітектурна семіотика

- Бухгалтерське діловодство в управлінні бізнесом

- Ветеринарна медицина та благополуччя тварин

- Генетика декоративних тварин та птахів

- Генетично модифіковані організми та продукти

- Гідроекологія

- Електронний бізнес

- Інформаційні війни ХХІ століття

- Історія містобудування Херсону

- Кібербезпека в інтернеті речей

- Меліоративна гідрогеологія

- Морські акваріуми

- Організація технологічних процесів переробки риби та рибопродуктів

- Основи агрономії

- Основи гендерних знань

- Основи ландшафтного дизайну

- Основи міжнародного захисту прав людини

- Основи наноелектроніки

- Оцінка майна

- Перманентна аквакультура

- Політичні студії

- Правове супроводження підприємницької діяльності

- Прикладна механіка

- Ресурсний потенціал територій

- Сільський (зелений) туризм

- Службове та мисливське собаківництво

- Соціологія

- Стрітбол

- Сучасна мікроскопія

- Сучасні гроші

- Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва

- Технологія виробництва і переробки продукції грибівництва

- Урбоекологія

- Утримання та розведення бджіл

- Фотодайвинг

- Шкідники бджіл

 

5 семестр

- Big Data технології та інформаційний аналіз

- PR і реклама

- Аквапродукція

- Альгокультура

- Архітектурна археологія

- Винно-гастрономічний туризм

- Вплив пестицидів на якість с.г. продукції

- Гігієна продуктів тваринного походження

- Екологізація виробництва та зелені технології

- Зоонози та концепція єдиного здоров’я

- Математичні методи і моделювання технологічних процесів

- Медіація як засіб вирішення спорів

- Облік і оподаткування інтернет-торгівлі

- Організація технохімічного контролю на переробних підприємствах

- Основи комбінованого рибництва

- Основи менеджменту

- Основи радіотехніки

- Основи топіарного мистецтва

- Особливості проектування конструкцій будівель і споруд

- Оформлення прав громадян на землю

- Оцінка якості продукції бджільництва

- Сімейне право

- Соціальна психологія

- Спортивне рибальство

- Сучасні дезінфікуючі препарати

- Сучасні технології захисту довкілля

- Технологія виробництва кулінарної продукції

- Технологія оздоровчих харчових продуктів

- Технологія переробки риби та рибопродуктів

- Товарне осетрівництво

- Тренінг з інформаційних технологій

- Фінансова грамотність

- Шкідники лісових, паркових і полезахисних насаджень

 

7 семестр

- Агротехнологічні аспекти використання перетинчастокрилих комах

- Бізнес-процеси та технології управління у водному господарстві

- Використання та охорона земель

- Візуалізація даних у технологіях виробництва та переробки продукції тваринництва

- Власний бізнес

- Екологічне лісівництво

- Екологія ґрунтів

- Інженерний захист територій від шкідливої дії води

- Інжиніринг в електроенергетиці

- Комп’ютерний дизайн фірмового стилю

- Кулінарне мистецтво. Етнічні кухні

- Менеджмент і маркетинг у ветеринарній медицині

- Мікологічні основи переробки сільськогосподарської продукції

- Місцеве самоврядування

- Мотиваційний менеджмент

- Нетрадиційні об’єкти аквакультури

- Озеленення сучасного урбосередовища

- Організація і контроль санітарних заходів

- Освітлення архітектурного середовища

- Основи гідробіології

- Основи маркетингу

- Основи метеорології в аграрній сфері

- Основи трудового законодавства

- Оцінка впливу на довкілля

- Паркознавство

- Перспективні об’єкти аквакультивування

- Проектування технології будівництва об’єктів садово-паркової інфраструктури

- Проєктування підприємств харчової промисловості

- Регулювання чисельності шкідливих організмів агрофармакологічними засобами

- Риторика й ораторське мистецтво

- Стартапи в будівництві

- Судово-бухгалтерська експертиза

- Сучасні інструментальні методи контролю якості та безпеки харчової сировини і продукції

- Управління персоналом та лідерство

- Фермерська аквакультура

10 семестр

-     Агроскаутинг в землеробстві

-     Агроскаутинг у захисті рослин

-     Актуальні проблеми комунікації

-     Аспірантура як трамплін професійної кар'єри

-     Вермікультура

-     Ветеринарна гігієна і санітарія на кордоні і транспорті

-     Гідролого-біологічна індикація в екології

-     ГМО та нові харчові продукти

-     Еколого-економічний контроль виробництва харчової продукції

-     Заповідне паркознавство

-     Застосування сервісів Google Workspace для цифрової комунікації учасників технологічного процесу АПК

-     Іміджелогія ресторанного господарства

-     Інноваційні бізнес-інкубатори в тваринництві

-     Інноваційні технології харчової промисловості

-     Комунікативний менеджмент

-     Логістика в агробізнесі

-     Механізм захисту майнових прав

-     Облікове забезпечення інтелектуальної власності

-     Організація та контроль санітарних заходів

-     Основи переробки продукції тваринництва у фермерських господарствах

-     Особливості надання адміністративних послуг

-     Особливості реалізації трудових правовідносин працівниками

-     Проєктування архітектури і дизайну ландшафтів

-     Просторове моделювання

-     Світове тваринництво

-     Соціологія

-     Сучасні біотехнології в аквакультурі

-     Сучасні світові технології в малакокультурі

-     Технологія оформлення авторських прав, патентів

-     Технологія успішного працевлаштування

-     Фінанси суб'єктів господарювання в агробізнесі

-     Фітодизайн закритого середовища

-     Формування ринку землі в Україні

Joomla Plugins