Освітній ступінь «Бакалавр» та ОС «Магістр» ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
- Бухгалтерське діловодство в управлінні бізнесом
- Ветеринарна медицина та благополуччя тварин
- Генетика декоративних тварин та птахів
- Генетично модифіковані організми та продукти
- Інформаційні війни ХХІ століття
- Історія містобудування Херсону
- Кібербезпека в інтернеті речей
- Організація технологічних процесів переробки риби та рибопродуктів
- Основи міжнародного захисту прав людини
- Правове супроводження підприємницької діяльності
- Ресурсний потенціал територій
- Службове та мисливське собаківництво
- Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва
- Технологія виробництва і переробки продукції грибівництва
- Утримання та розведення бджіл
- Big Data технології та інформаційний аналіз
- Вплив пестицидів на якість с.г. продукції
- Гігієна продуктів тваринного походження
- Екологізація виробництва та зелені технології
- Зоонози та концепція єдиного здоров’я
- Математичні методи і моделювання технологічних процесів
- Медіація як засіб вирішення спорів
- Облік і оподаткування інтернет-торгівлі
- Організація технохімічного контролю на переробних підприємствах
- Основи комбінованого рибництва
- Особливості проектування конструкцій будівель і споруд
- Оформлення прав громадян на землю
- Оцінка якості продукції бджільництва
- Сучасні дезінфікуючі препарати
- Сучасні технології захисту довкілля
- Технологія виробництва кулінарної продукції
- Технологія оздоровчих харчових продуктів
- Технологія переробки риби та рибопродуктів
- Тренінг з інформаційних технологій
- Шкідники лісових, паркових і полезахисних насаджень
- Агротехнологічні аспекти використання перетинчастокрилих комах
- Бізнес-процеси та технології управління у водному господарстві
- Використання та охорона земель
- Візуалізація даних у технологіях виробництва та переробки продукції тваринництва
- Інженерний захист територій від шкідливої дії води
- Інжиніринг в електроенергетиці
- Комп’ютерний дизайн фірмового стилю
- Кулінарне мистецтво. Етнічні кухні
- Менеджмент і маркетинг у ветеринарній медицині
- Мікологічні основи переробки сільськогосподарської продукції
- Нетрадиційні об’єкти аквакультури
- Озеленення сучасного урбосередовища
- Організація і контроль санітарних заходів
- Освітлення архітектурного середовища
- Основи метеорології в аграрній сфері
- Основи трудового законодавства
- Перспективні об’єкти аквакультивування
- Проектування технології будівництва об’єктів садово-паркової інфраструктури
- Проєктування підприємств харчової промисловості
- Регулювання чисельності шкідливих організмів агрофармакологічними засобами
- Риторика й ораторське мистецтво
- Судово-бухгалтерська експертиза
- Сучасні інструментальні методи контролю якості та безпеки харчової сировини і продукції
- Агроскаутинг у захисті рослин
- Актуальні проблеми комунікації
- Аспірантура як трамплін професійної кар'єри
- Ветеринарна гігієна і санітарія на кордоні і транспорті
- Гідролого-біологічна індикація в екології
- ГМО та нові харчові продукти
- Еколого-економічний контроль виробництва харчової продукції
- Іміджелогія ресторанного господарства
- Інноваційні бізнес-інкубатори в тваринництві
- Інноваційні технології харчової промисловості
- Механізм захисту майнових прав
- Облікове забезпечення інтелектуальної власності
- Організація та контроль санітарних заходів
- Основи переробки продукції тваринництва у фермерських господарствах
- Особливості надання адміністративних послуг
- Особливості реалізації трудових правовідносин працівниками
- Проєктування архітектури і дизайну ландшафтів
- Сучасні біотехнології в аквакультурі
- Сучасні світові технології в малакокультурі
- Технологія оформлення авторських прав, патентів
- Технологія успішного працевлаштування
- Фінанси суб'єктів господарювання в агробізнесі
- Фітодизайн закритого середовища
- Формування ринку землі в Україні
Joomla Plugins