РЕСТОРАННИЙ І ГОТЕЛЬНИЙ КОНСАЛТИНГ. ІННОВАЦІЇ. Науковий журнал Том 5 № 2(2022)
РЕСТОРАННИЙ І ГОТЕЛЬНИЙ КОНСАЛТИНГ. ІННОВАЦІЇ. Науковий журнал Том 5 № 2(2022)
фахове періодичне видання з підготовки здобувачів вищої освіти спеціальність 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
Освітні програм: «Готельно-ресторанна справа»
Головна мета журналу – сприяння розвитку наукових досліджень у готельно-ресторанній справі. Видання розраховане на науковців, викладачів, аспірантів.
DOI: https://doi.org/10.31866/2616-7468.5.2.2022
http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/issue/view/16166/9021
ЗМІСТ
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Ірина Верезомська, Людмила Бовш, Ксенія Приходько, Христина Баклан Кіберзахист готельних брендів......................................................................................................................190
Лариса Докієнко, Віктор Тринчук Інвестиційна привабливість готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Україні: фінансові індикатори внутрішніх загроз........................210
Олена Завадинська, Галина Ніколайко, Марина Огороднік Дослідження інноваційних рішень для оновлення існуючих бізнес-моделей і сучасних сервісних технологій у ресторанному бізнесі………………………………………………………………………….229
Сергій Неіленко, Анастасія Фогель, Євгенія Гуща, Оксана Олійник Сучасні підходи до роботизації сервісних процесів в закладах ресторанного господарства.............................239
Оксана Громик Аналіз сучасного стану кавової індустрії в Україні...................................250
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Григорій Дейниченко, Віталій Червоний, Віталій Кононикін, Василь Гузенко, Олександр Омельченко Підвищення ефективності процесу очищення від луски тушок коропа Cyprinus Carpio за рахунок використання ультразвукової обробки.....................................268
Марина Самілик, Євгенія Демидова Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту.................................................................................................................281
Дмитро Горєлков, Дмитро Дмитревський, Катерина Сефіханова, Валерія Мироненко, Олена Гладкова Розробка експериментальної установки дослідження структурно-механічних властивостей м’ясної сировини та процесу її різання......................................292
Максим Рибаченко, Ганна Березова, Володимир Польовик, Ірина Корецька Якість овочевих супів-пюре з використанням білкововмісної сировини........................................303
Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ.