ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

РЕСТОРАННИЙ І ГОТЕЛЬНИЙ КОНСАЛТИНГ. ІННОВАЦІЇ. Науковий журнал Том 5 № 2(2022)

РЕСТОРАННИЙ І ГОТЕЛЬНИЙ КОНСАЛТИНГ. ІННОВАЦІЇ. Науковий журнал Том 5 № 2(2022)

 фахове періодичне видання з підготовки здобувачів вищої освіти спеціальність 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

Освітні програм: «Готельно-ресторанна справа»

Головна мета журналу – сприяння розвитку наукових досліджень у готельно-ресторанній справі. Видання розраховане на науковців, викладачів, аспірантів.

DOIhttps://doi.org/10.31866/2616-7468.5.2.2022

http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/issue/view/16166/9021

ЗМІСТ

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ  ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Ірина Верезомська, Людмила Бовш, Ксенія Приходько, Христина Баклан Кіберзахист готельних брендів......................................................................................................................190

Лариса Докієнко, Віктор Тринчук Інвестиційна привабливість готельно-ресторанного та туристичного бізнесу  в Україні: фінансові індикатори внутрішніх загроз........................210

Олена Завадинська, Галина Ніколайко, Марина Огороднік Дослідження інноваційних рішень для оновлення існуючих бізнес-моделей  і сучасних сервісних технологій у ресторанному бізнесі………………………………………………………………………….229

Сергій Неіленко, Анастасія Фогель, Євгенія Гуща, Оксана Олійник Сучасні підходи до роботизації сервісних процесів в закладах  ресторанного господарства.............................239

Оксана Громик Аналіз сучасного стану кавової індустрії в Україні...................................250

ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ

Григорій Дейниченко, Віталій Червоний, Віталій Кононикін, Василь Гузенко, Олександр Омельченко Підвищення ефективності процесу очищення від луски тушок коропа  Cyprinus Carpio за рахунок використання ультразвукової обробки.....................................268

Марина Самілик, Євгенія Демидова Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту.................................................................................................................281

Дмитро Горєлков, Дмитро Дмитревський, Катерина Сефіханова, Валерія Мироненко, Олена Гладкова Розробка експериментальної установки дослідження структурно-механічних  властивостей м’ясної сировини та процесу її різання......................................292

Максим Рибаченко, Ганна Березова, Володимир Польовик, Ірина Корецька Якість овочевих супів-пюре з використанням білкововмісної сировини........................................303

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ.