До ознайомлення!
Викладачам і студентам ХДАЕУ спеціальностей: 241 готельно-ресторанна справа, 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 181 харчові технології Наукова бібліотека рекомендує журнал « Товари і ринки»
Проблематика: висвітлення питань теорії та практики товарознавства, нових технологій,готельно-ресторанного бізнесу, маркетингу, мерчандайзингу, логістики, якості та безпеки товарів (послуг), стандартизації, метрології, сертифікації та управління якістю,
захисту прав споживачів.
Цілі або тематична спрямованість: узагальнення й оприлюднення результатів наукових досліджень з товарознавства та стану розвитку ринків, а також налагодження системної міжнародної співпраці науковців
Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 3 (43) 2022: Технічні науки
Посилання: http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/issue/view/166
Статті в PDF:
Ринки освітніх послуг та праці в Україні
Ірина Штундер, Вікторія Хрустальова, 4-18
Маркетплейси в Україні: 2022 рік
Ольга Кавун-Мошковська, Марина Котова, Аліна Нечипорук, 19-36
Міжнародні вантажні перевезення територією України в умовах війни
Тетяна Лучникова, 37-46
Кібербезпека та кібергігієна: нова ера цифрових технологій
Юлія Білявська, Ярослав Шестак, 47-59
Факторний аналіз якості та безпечності шкіряних матеріалів
Марина Жалдак, Олена Мокроусова, Ніна Мережко, 60-74
Харчова та біологічна цінність м’ясних посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза
Вікторія Гніцевич, Наталія Чехова, 87-98
Безпечність і якість напоїв на основі сорго
Маргарита Карпутіна, Дар’я Харгелія, Оксана Вітряк, 99-107
Технологія низьколактозних молочних сумішей для йогуртів
Тетяна Юдіна, Антон Серенко, 108-116
Інгредієнти тютюнових виробів: інформування споживачів
Тетяна Чорна, ІринаСагайдак, 117-134
Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" № 4 (44) 2022: Технічні науки.
Опубліковано: 2022-12-22
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/issue/view/171/204
Статті в PDF:
Лікарські засоби для підвищення фізичної працездатності
Дмитро Семенів, Олена Сидоренко, Наталія Нестеренко, 4-11
Дмитро Яцюк, 12-28
Цифровий маркетинг: європейські тренди
Ірина Монтрін, 29-45
Аукціонна торгівля культурними цінностями
Володимир Індутний, Ніна Мережко ,Володимир Комаха, 46-60
Ринок праці в ресторанній сфері: 2022
Юлія Гончар, Людмила Дячук, 61-77
Фронтальне етикетування харчових продуктів: міжнародні практики і перспективи
Юлія Мотузка,Елізабет Остер. 78-89
Поведінковий механізм споживачів готельно-ресторанних послуг під час воєнного стану
Марія Кулик, Катерина Компанець, Руслан Федоряк, 101-112
Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом
Анжеліка Медведєва, Ірина Антонюк, 113-122
Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ