ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Журнал «Зернові продукти і комбікорми»

Науково-виробниче видання «Зернові продукти і комбікорми» включено до категорії "Б" Переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук (відповідно Порядку формування Переліку наукових фахових видань України, затвердженого наказом МОН України від 15 січня 2018 року № 32) згідно наказу МОН України від 15.10.2019 № 1301 «Про затвердження рішень атестаційної колегії міністерства щодо діяльності спеціалізованих вчених рад від 23 квітня 2019 року» за спеціальностями 181.

Том 24 № 1 (2024)           

ЗЕРНО ПРОСА: ПЕРСПЕКТИВА ВИКОРИСТАННЯ І РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПРОДУКЦІЇ

S. Sots, I. Kustov, V. Chehlatoniev, O. Donii

UPL: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/gpmf/article/view/2763/2920. С.4-10

                                                    Том 23 № 4 (2023)

AUTHENTIC WHEAT GRAIN IS THE RAW MATERIAL FOR MODERN CEREAL PRODUCTS

S. Sots, І. Kustov, О. Donii

UPL: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/gpmf/article/view/2741/2907 . С. 7-12

                                              Том 23 № 3 (2023)

ОПТИМІЗАЦІЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ. ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ

A. Levitsky, B. Iegorov, A. Makarynska, A. Lapinska, N. Vorona

UPL: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/gpmf/article/view/2733/2893 / C.6-14

СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ ДЛЯ СВИНЕЙ РІЗНОГО ВІКУ

L. Fihurska, O. Tsiundyk, I. Chernega

UPL: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/gpmf/article/view/2777/2933 . С.15-21

ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ: СТАН ТА ТРЕНДИ ВИРОБНИЦТВА, ДОРОБКИ І ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА

A. Kats, G. Stankevych, U. Tupytsia

UPL: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/gpmf/article/view/2754/2919 . С.22-32

ДРЕВНЯ ЗЛАКОВА КУЛЬТУРА ДЛЯ СУЧАСНОЇ КРУП’ЯНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

D. Zhygunov, S. Sots, I. Kustov, O. Donii

UPL: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/gpmf/article/view/2739/2906 . С.33-38

ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ НАПОЮ РОСЛИННОГО «ШОКОЛАДНИЙ» НА ОСНОВІ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА

N. TKACHENKO, O. CHAGAROVSKII, E. DIDUKH

UPL: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/gpmf/article/view/2778/2934. С.39-46

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ (29.04.2024)