Вітаємо магістрів спеціальності 181 Харчові технології з успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт
25.12.2023 р. та 26.12.2023 р. в онлайн режимі відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології». Відповідно до наказу ректора ХДАЕУ №36/ОД від 06.10.2023 затверджено такий склад Екзаменаційної комісії (ЕК):
КРАМАРЕНКО Дмитро Павлович – кандидат технічних наук, доцент кафедри готельного і ресторанного бізнесу Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.
ГОРАЧ Ольга Олексіївна – заступник голови ЕК, доктор технічних наук, професор кафедри харчових технологій.
НОВІКОВА Наталя Володимирівна – завідувач кафедри харчових технологій, к.с.–г.н., доцент, член ЕК.
ФЕРЕНС Тетяна Олексіївна – завідувач лабораторії кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка, секретар ЕК.
Здобувачі вищої освіти під час захисту кваліфікаційних робіт показали глибокі теоретичні знання і практичні навички. Доповіді (100%) супроводжувались презентацією отриманих результатів досліджень. В цілому теми кваліфікаційних робіт були актуальними, мали теоретичну і практичну новизну, тісний зв’язок з проблемами, які виникають у виробничих умовах.
Бажаємо випускникам спеціальності 181 «Харчові технології» натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, нових досягнень та успішного працевлаштування за фахом.
Вітаємо здобувачів та бажаємо професійних успіхів !!!