Увага! Увага! Увага!
Галузь птахівництва :
- утримання батьківського стада, вирощування гусей на м’ясо та жирну печінку;
- багаторазове зажиттєве обскубування гусей;
- безвідходна технологія виробництва продукції гусівництва (виробництво м’яса, відгодівля на жирну печінку, обскубування);
- виробництво продукції страусівництва;
- вирощування перепелів;
- виробництво м’яса качок і індиків.
Галузь свинарства:
- інноваційні прийоми підвищення продуктивності свиней при багатопорідному схрещуванні;
- новітні прийоми відбору за інтенсивністю росту відгодівельного поголів’я та ремонтного молодняку;
- використання спеціалізованих порід у породно-лінійній гібрідізації.
Галузь скотарства:
- новітні технології виробництва молока на промисловій основі;
- новітні технології вирощування ремонтних телиць і підготовки нетелей до отелення;
- система селекційно – племінної роботи зі створення високопродуктивного м’ясного, м’ясо-молочного та молочного стада.
Контактні телефони: 0501848922- декан біолого - технологічного факультету
Вороненко Володимир Іванович,
0955025813- зав. кафедри технологій
виробництва продукції тваринництва
Дєбров Валерій Васильович
Е-mail: ksau-tvpt@ ro.ru.