ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Увага! Увага! Увага!

 

Галузь птахівництва :

-         утримання батьківського стада, вирощування гусей на м’ясо та жирну печінку;

-         багаторазове зажиттєве обскубування гусей;

-         безвідходна технологія виробництва продукції гусівництва (виробництво м’яса, відгодівля на жирну печінку, обскубування);

-         виробництво продукції страусівництва;

-         вирощування перепелів;

-          виробництво м’яса качок і індиків.

Галузь свинарства:

-         інноваційні прийоми підвищення продуктивності свиней при багатопорідному схрещуванні;

-         новітні прийоми відбору за інтенсивністю росту відгодівельного поголів’я та ремонтного молодняку;

-         використання спеціалізованих порід у породно-лінійній гібрідізації.

Галузь скотарства:

-         новітні технології виробництва молока на промисловій основі;

-         новітні технології вирощування ремонтних телиць і підготовки нетелей до отелення;

-         система селекційно – племінної роботи зі створення високопродуктивного м’ясного, м’ясо-молочного та молочного стада.

 

 

Контактні телефони: 0501848922- декан біолого - технологічного факультету

Вороненко Володимир Іванович,

0955025813- зав. кафедри технологій

виробництва продукції тваринництва

Дєбров Валерій Васильович

Е-mail: ksau-tvpt@ ro.ru.