Магістри спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа діляться досвідом проходження виробничої переддипломної практики
8 грудня 2023 року відбувся захист звітів із виробничої переддипломної практики магістрами спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Практиканти поділилися досвідом проходження практичної підготовки на вітчизняних та іноземних підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, підготували звіти та презентували свої напрацювання.
У своїх доповідях, окрім основних тем, висвітлили питання орієнтації на підприємстві, адаптації до графіків роботи, подолання мовних бар'єрів, особливостей роботи у міжнаціональних колективах.
Змістовними були й доповіді про сучасні форми організації праці та методи управління персоналом, способи розв'язання конфліктів, керування часом, методи продажів та вимоги до роботи з відгуками.
Розповіли як планували роботу з великими групами гостей, надавали конференц-послуги, створювали комфортні умови для проживання гостей у готелях, допомагали здійснювати контроль за організацією бенкетів, фуршетів, сніданків за типом «шведська лінія» тощо. Висвітлили особливості роботи винотек.
Тож звіти захищено! Залишився завершальний етап навчання – захист магістерських робіт. Бажаємо групі пройти його успішно!
Автор: Вікторія ДУГА – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу