Підвищення кваліфікації викладача біолого - технологічного факультету
Викладач кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції імені академіка В. Г. Пелиха, к. с.-г. н., доцент Левченко М.В. упродовж чотирьох тижнів відвідував онлайн-заняття за двома програмами міжнародного підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників та працівників освітніх закладів. Перший навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» створений за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.
Другий навчальний курс «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства».
Заняття були змістовними, цікавими та пізнавальними. Отримані знання плануємо поглиблювати, а набуті навички використовувати на практиці та в освітньому процесі.
Автор: доцент Левченко М.В