На кафедрі харчових технологій проведено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності 181 «Харчові технології»
29.11.23 р. на кафедрі харчових технологій ХДАЕУ був проведений перший етап конкурсу студентських наукових робіт. Засідання очолила Голова конкурсної комісії к.с.г.н., доцент завідувач кафедри Наталя НОВІКОВА., члени комісії - доценти Ольга СУМСЬКА та Ірина РЯПОЛОВА, наукові керівники конкурсних робіт – доценти Ніна РЕЗВИХ, Ольга ГОРАЧ, Оксана ДЗЮНДЗЯ.
Конкурс проводиться з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи здобувачів вищої освіти, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи.
Наукові роботи були представлені за напрямами: технологія хліба та хлібобулочних виробів, технологія молока і молочних продуктів, технологія кондитерських виробів, технологія виробництва безглютенових продуктів. Всього було заслухано 8 робіт здобувачів вищої освіти, які були підготовлені членами гуртка «Харчовик - науковець».
Для участі у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science”, рекомендовано роботи здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» 4 року навчання Вікторії ВЕЛНЕЧУК та 3 року навчання Лариси ЛАНЕВИЧ.