Чергове засідання наукового гуртка «Індустрія гостинності південного регіону», присвячене Міжнародному дню економії
Напередодні Міжнародного дня економії, який традиційно відзначають 31 жовтня, здобувачі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм ще раз згадали про економію й дбайливе відношення до ресурсів.
Разом із викладачем Вікторією Дугою в межах наукового гуртка «Індустрія гостинності південного регіону» вони сформували поради як більш раціонально витрачати власні сили та кошти, визначили шляхи економії й раціонального використання ресурсів на підприємствах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Також сформували ряд рекомендацій, які стануть у пригоді тим, хто подорожує: як планувати поїздку, щоб економити; в який день тижня краще бронювати номер у готелі, щоб заплатити на 30 % менше; як заощадити на харчуванні, розвагах, екскурсіях; як використовувати знижки, отримувати «компліменти» від закладів та ін.
Дані поради допоможуть фахівцям у майбутньому економити час, фінанси, сили та інші ресурси, не знижуючи при цьому якість наданих послуг.
Автор: Вікторія Дуга – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу