ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь ХДАЕУ 18 жовтня 2023 року у І Вceукpaїнській науковій конференції

Доцентка кафедри харчових технологій Ольга СУМСЬКА та здобувачка вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою - Харчові технології Наталія ПАНЧЕНКО взяли участь у роботі наукової конференції «Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання». Як завжди, Київський університет технологій та дизайну, як організатор конференції показав вдале поєднання творчого підходу з професіоналізмом та сумлінністю. З привітальним словом та доповіддю про роботу КНУТД в умовах війни звернувся Ректор КНУТД - ГРИЩЕНКО Іван Михайлович.

Пленарне засідання було продовжено науковими доповідями на актуальні питання сьогодення і майбутнього за темою роботи конференції.

Доповідачі привернули увагу, що є у світі професії, які актуальні завжди. Слайд «зайнятість майбутнього» викликав жвавий інтерес і обговорення учасників конференції. З позиції випускової кафедри харчових технологій є позитивним те, що фахівці в галузі виробництва харчових продуктів завжди матимуть високий соціальний статус. 

Також викликали інтерес теми і результати наукових досліджень, які були надані в форматі постерної сесії.

З боку учасників  наукового заходу було висловлено щиру вдячність Оргкомітету І Вceукpaїнської науковій конференції «Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання», колективу КНУТД, зокрема Кафедрі хімічних технологій та ресурсозбереження за велику роботу з підготовки та успішне проведення Конференції.

Підготувала Ольга СУМСЬКА