Формування екологічної свідомості майбутніх фахівців сфери HoReCa
З нагоди Всесвітнього Дня туризму разом зі здобувачами спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм долучилися до участі у круглому столі «Зелена відбудова України: роль HoReCa» – фінальної події проєкту «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах ZeroWaste & Climate Friendly для зеленого розвитку громад України».
Представники індустрії гостинності поділилися своїми напрацюваннями про те, як мінімізувати тиск на довкілля при формуванні та наданні якісних готельно-ресторанних послуг.
Для учасників круглого столу представили свої практичні кейси як упевнені керуючі закладів, так і тендітні початківці, які втратили свій бізнес на окупованих ворогом територіях і тепер змушені розпочати все з початку.
Тож тепер майбутні фахівці індустрії гостинності знають як мотивувати колектив та залучити гостей і партнерів до впровадження екодружніх рішень.
Щиро вдячні спікерам та учасникам проєкту за їх відкритість, чуйність та неймовірне бажання працювати заради відновлення нашої Батьківщини!!!
Участь здобувачів у заході відбулася у межах наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов ХДАЕУ.
Автор: Вікторія ДУГА – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов